Tietosuojaseloste

Etusivu

Rekisteriseloste

Verkkosivustomme osoite on: https://rauhacreative.fi

Rekisterinpitäjä
rauha creative, Riina Pyöttiö, riina@rauhacreative.fi

Rekisterin nimi
rauha creativen rekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietojen ensisijaisena perusteena on rauha creativen ja asiakkaan tai yhteistyökumppanin välinen asiakassuhde, asiakkaan suostumus, asiakkaan antama toimeksianto tai muu asiallinen yhteys. Henkilötietoja voidaan käsitellä asiakassuhteen, asiakaspalvelun ja niihin liittyvän tiedottamisen ja viestinnän hoitamiseen, toteuttamiseen, kehittämiseen ja seurantaan.
Asiakkaiden henkilötietoja käsitellessään rauha creative noudattaa henkilötietolakia, lakia yksityisyyden suojasta, tietoturvasta sekä muuta tietosuojaan liittyvää lainsäädäntöä ja hyvää tietojenkäsittelytapaa.

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on yhteistyökumppanirekisterin ylläpitäminen, asiakkuustietojen ylläpitäminen ja liiketoimintaan liittyvät toiminnot, kuten projektinhallinta ja laskutus. Rekisteriä käytetään myös asiakaskyselyihin ja tiedottamiseen, toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja ei missään tapauksessa luovuteta kolmansille osapuolille. 

Rekisterin sisältämät tiedot
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Yritys, nimi/yhteyshenkilö, Y-tunnus, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Tietolähteet
Asiakkaan itse ilmoittamat tiedot.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Tietojen luovutus
Tietoja ei luovuteta rauha creativen ulkopuolelle eikä kolmansille osapuolille. 

Tietojen säilytys
Tietoja säilytetään vain sen ajan, kun se on asianmukaista eikä henkilötietoja säilytetä asiakkuuden päätyttyä. Asiakas voi itse pyytää tietojensa poistoa, jos asiakkuus on päättynyt.

Rekisterin suojaus
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri sijaitsee Netvisor-ohjelmassa, suojatulla palvelimella. Rekisterin käyttöoikeus on vain rauha creativen tunnuksen saaneilla.

Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja asiakasrekisteriin on talletettu. Tarkastuspyynnöt osoitetaan Riina Pyöttiölle, riina@rauhacreative.fi